Når mamma er kunstner..

Det kom innom en dame her om dagen, med en liten skjønn gutt på armen. Jeg var skråsikker på at dette var sikkert en forespørsel om barnefotografering. Det stemte, nesten. Moren Yulia er kunstner, hun maler stilige portretter. Ta en titt her for å se! Hun tar utgangspunkt i fotografier. Det neste motivet hun ønsket å prøve seg på er å malen sønnens store blå øyne, men hun fikk ikke tatt et bilde som var nærme nok til å se detaljene. Da kom hun hit! Veldig gøy å fotografere et barn, og ikke fokusere nødvendigvis på smil - men på øynene!  Jeg kjenner jeg er spent på å se hva Yulia kommer til å male ut i fra disse! Ta en titt på resultatet, bla deg gjennom galleriet nedenfor:

Godt Nyttår!

Kjære Ørlandsfolk!

God jul og godt nyttår.

Jeg er nødt til å takke dere. Jeg og min kjære har nettopp flyttet inn i et nydelig hus på Garten, hvor vi har feiret jul sammen. I Ørland – et sted jeg føler meg så velkommen og hjemme på, allerede etter kun få år. Og dette er på grunn av dere.

...

Jeg lever av å ta bilder, av folk og alt mulig. Da jeg åpna studio her i mars, ante ikke hva som ville skje, men klistra navnet mitt på et lite rødt bygg i gata og krysset fingrene. Og responsen, jeg veit ikke hvor jeg skal begynne. Jeg er så takknemlig! Folk har kommet innom bare for å si hei eller bare for å ønske lykke til. Så har mange vært innom med sine nyfødte vakre små, familier, konfirmanter, bryllup, bedrifter og lista fortsetter. Dere sier ting som varmer så enormt, ting som; «så bra at vi har fått en fotograf hit», «har du nok å gjøre? Så bra!» «vi liker å bruke lokale aktører, vi må satse på de som tørr å starte noe her» og «du er flink». Ikke ante jeg at det skulle gå så kjapt, og at jeg skulle bli så travel. Så da må jeg jo beklage litt, fordi enkelte kunder måtte vente flere uker på bildene sine i sommer.

Det er en flott kommune og et herlig folk – og det å unne noen det å greie seg, er fint. Jeg kan jobbe, bo og trives her. Men det kommer ikke av seg selv, så derfor sier jeg tusen hjertelig takk! Håper jeg ser mange av dere igjen i 2017.

Mari